Mode

Kledingketen Benetton introduceert de Pin Up Denim

Niet iedereen is gezegend met de ideale billen of een platte buik en dat kan bij de zoektocht naar een goedzittende jeans wel eens voor problemen zorgen. Kledingketen Benetton komt met een twee nieuw ontwerpen op de proppen, waarbij een naaitechniek die problemen de wereld zouden moeten uithelpen.

In tegenstelling tot jurkjes en rokjes, moeten bij jeansbroeken vaak tientallen modellen de revue passeren om een goedzittend exemplaar te vinden. Ieder van ons heeft wel een favoriet merk, dat het best aansluit bij haar figuur, maar wie nog steeds op zoek is, kan misschien terecht bij Benetton.

De kledingketen komt op de proppen met twee nieuwe modellen, waarbij ze gebruikmaken van een speciale naaitechniek om probleemzones weg te werken. Zo helpt een hartvormig inzetstuk op de billen, het fijne borduursel van de naaden en de strategisch aangebrachte achterzakken bij de Pin Up Lift skinny voor een liftend effect bij de billen. Deze jeans is verkrijgbaar in zes wassingen. 

Het tweede model, de Pin Up Shape, is een bootcutmodel waarbij de technisch paneeltje aan de binnenkant van de broek zorgt voor een plattere buik. Al helpen ook de verhoogde taille en rits aan de zijsluiting om dit effect te creëren. Dit bijzondere seizoensmodel is verkrijgbaar in drie wassingen.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees