Viv Van Dingenen op lijst van Wouter Van Bellingen

Viv Van Dingenen op lijst van Wouter Van Bellingen

Foto: gbr

SINT-NIKLAAS - Actrice Viv Van Dingenen (46) gaat de politiek in. In haar woonplaats Sint-Niklaas komt ze bij de gemeenteraadsverkiezingen op voor SOS 2012, de lokale beweging en stadslijst van schepen Wouter Van Bellingen.

Van Dingenen is bekend als de assistente van Witse in de gelijknamige politiereeks en als Veronique uit de soap Thuis. Vanaf eind augustus zal ze op vtm te zien zijn in de reeks Deadline 14.10, die zich afspeelt in de setting van de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen.

Ze speelt de woordvoerster van een populaire rechtse politicus, vertolkt door Peter Van den Begin en geïnspireerd op Bart De Wever. Van Bellingen stelde vandaag Van Dingenen voor als zijn nieuw kopstuk, die de 2de plaats op de SOS-2012-lijst zal invullen.

De actrice koos zeer bewust voor SOS 2012. 'Ik was al een hele tijd overtuigd van Wouters politiek project: rechtuit, aanstekelijk en hartverwarmend. Ik vind bij hen de voedingsbodem om mijn engagement voor veilige woon -en dorpskernen heel concreet te maken', aldus Van Dingenen. Als bezorgde moeder is verkeersveiligheid een van haar grootste drijfveren om aan politiek te doen.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S