Celebs

Inge Moerenhout: 'Ik zal nooit mama zijn'

Inge Moerenhout: 'Ik zal nooit mama zijn'

Foto: pn

Na jaren proberen en twee ivf-behandelingen heeft Inge Moerenhout de realiteit aanvaard: kinderen krijgen zal altijd een droom blijven. In het blad TV Familie vertelt ze openhartig over haar ervaring.

Inge en haar partner Patrick wilden zo'n tien jaar geleden al aan kinderen beginnen, maar toen bleek dat moeder natuur een handje hulp nodig had. 'Ik heb twee keer ivf ondernomen', vertelt Inge in TV familie. 'Ik wilde het op z'n minst geprobeerd hebben, zodat ik mezelf niets kon verwijten. Maar zo'n behandeling beheerst je leven. De drang naar een kind werd plots een frustratie. Na de eerste ivf-poging ben ik effectief zwanger geraakt...Maar na enkele dagen verloor ik het vruchtje al. De pijn sneed diep en ik was doodongelukkig'.

Hoewel Inge er zich ondertussen bij neer heeft gelegd dat ze geen mama zal zijn, bekent ze wel dat ze het ook moeilijk heeft gehad. 'Heel even zakte ik weg in een depressie, ja. Maar anderzijds hebben Patrick en ik zoveel redenen om gelukkig te zijn... Het zou jammer zijn als die ene kinderwens al dat moois tussen ons zou overschaduwen, toch?'

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees