Sportwereld.be demarreert de hele Tour lang

Sportwereld.be demarreert de hele Tour lang

Foto: Photo News

Zaterdag rolt om 14u de Nederlander Tom Veelers als eerste van het podium in Luik voor een proloog van 6,4 kilometer. Het startschot van wat alweer een schitterende en razend spannende Tour de France moet worden. En uiteraard kan u die Ronde van Frankrijk nergens zo goed volgen als op Sportwereld.be.

 We volgen elke Touretappe van start tot finish LIVE. Alle updates uit de koers, achtergrondinformatie, wedstrijdsituaties krijgt u bij ons in een handig en snel overzicht. Ook mobiel via m.sportwereld.be of onze Sportwereld Wielerapp. 

Meteen na afloop van de rit kan u een videosamenvatting bekijken op onze website en volgen er uitgebreide verslagen, interviews met de tenoren en fotospecials. Met vier ervaren journalisten in de Tour voorzien we u bovendien de hele dag door van de laatste weetjes, heet van de naald. Heeft Evans een slechte nacht gehad? Is Gilbert van plan om aan te vallen? Regent het op de derde beklimming van de dag? U leest het het eerst op Sportwereld.be

Bovendien hebben we ook nog héél wat leuke extra's in petto. Zo analyseert Patrick Lefevere, de manager van Omega Pharma-Quick Step, dagelijks de gebeurtenissen tussen Luik en Parijs in zijn column op onze website en kan u mooie prijzen winnen (zoals Ridley-koersfiets van 1.100 euro) met onze Tour-quiz. Of kruip zelf in de huid van een ploegleider en stel je Megabike-ploeg samen en win 10.000 euro.

Heeft u nood aan extra achtergrondinformatie? Via ons ritoverzicht, met analyse van Lucien Van Impe, en uitgebreide renners- en ploegfiches heeft de Tour en het peloton geen enkel geheim meer voor u.

 

 

Corrigeer