Zanger metalband opgepakt voor doden van fan

Zanger metalband opgepakt voor doden van fan

Foto: PhotoNews

Randy Blythe, frontman van de metalband Lamb of God is in Tsjechië opgepakt en beschuldigd van doodslag na het overlijden van een fan. De feiten dateren van 2010 maar Blythe werd nu pas opgepakt.

 In 2010 trad Lamb of God op in Club Abaton, in de Tsjechische hoofdstad Praag. Een fan klom toen plots op het podium, waarop frontman Randy Blythe de fan een mep verkocht. De fan overleed niet veel later aan zijn verwondingen, aldus de Tsjechische politie. 

Lamb of God was donderdag opnieuw in Praag voor een optreden in de Hard Rock Cage. Net voor aanvang van het concert werd Blythe opgepakt en beschuldigd van slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. De woordvoerster van de band liet echter weten dat de beschuldigingen ten onrechte zijn en dat verwacht wordt dat Blythe vrijuit gaat. 

De band zal de internationale tournee met het nieuwe album Resolution opnieuw bekijken. Het is nog niet duidelijk of de concerten die voor deze week gepland stonden al dan niet kunnen doorgaan. Vorige week stond de groep overigens nog op de Graspop Metal Meeting.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees