Seks & Relaties

Wat mannen vertellen om vrouwen in bed te krijgen

Wat mannen vertellen om vrouwen in bed te krijgen

Foto: shutterstock

Omdat mannen niet altijd eerlijk zijn wanneer ze hun zinnen gezet hebben op een vrouw, maakte het magazine Cosmopolitan een lijst van de meest voorkomende leugentjes die ze bovenhalen wanneer de slaapkamer in zicht komt.

1. 'Kom dichter, ik wil gewoon wat knuffelen'

Zo oud als de straat, maar nog steeds veelgebruikt. De kans dat zijn hand tijdens het knuffelen 'per ongeluk' onder je kleding belandt, is quasi honderd procent.

2. 'Ik ben er zeker van dat je mijn hond fantastisch zal vinden'

Laat dierenliefde niet primeren op je gezond verstand, zeker niet in de late uurtjes. De kans is groot dat hij niet eens een hond heeft.

3. 'Ik heb nooit seks op de eerste date'

Als hij dit zegt op een manier waarop je hem gelooft, heb je te maken met een man die wellicht meer seks op de eerste date heeft gehad dan hij zich kan herinneren.

4. 'Ik vertel het toch tegen niemand'

Gevaarlijk, want wat niemand weet, telt toch niet echt? Deze man weet dat je bezorgd bent om je reputatie en maakt daar handig misbruik van.

5. 'Mijn televisie in de living is stuk, maar die in de slaapkamer werkt prima'

Natuurlijk. En wellicht is het in zijn slaapkamer ook zou koud dat je wel dicht tegen hem moet gaan liggen om een film te kunnen zien zonder verkouden te worden.

6. 'Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Ik zou het een eer vinden als je bij mij bleef vannacht'

De man die begrepen heeft hoe vleierij werkt, ziet zijn kansen op nachtelijk gezelschap sneller stijgen dan de zeespiegel en de rente samen. En is dus eentje om met een nodige korrel zout te nemen.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees