Seks & Relaties

Vijf plekjes om buiten te vrijen

Vijf plekjes om buiten te vrijen

Foto: shutterstock

Tijdens zwoele zomermaanden wil je misschien experimenteren op meer originele plekken dan het voeteneinde van je bed. Wij geven enkele tips.

De duinen

Eén met zon, zee en strand is er niets leukers dan toegeven aan je lusten in de beslotenheid van de duinen. Tenminste toch wanneer je een handdoek meebracht tegen het zand en uit het zicht weet te blijven van toeristen en politiemensen. In het eerste geval riskeer je een hoofdrol in een youtubefilmpje, in het tweede geval een fikse boete.

Het zwembad

Een tip: zorg voor glijmiddel omdat water het zaakje bemoeilijkt. Nog een tip: het is handiger wanneer je over de luxe van een privézwembad –al dan niet opblaasbaar- beschikt.

Het bos

Groener dan een vrijpartij tussen de bomen kan het haast niet worden, maar ook hier zijn er consequenties wanneer je betrapt wordt. Of ben je de ‘bospoeper’ al vergeten?

De tuin

Veiliger is je eigen tuin, waar je minder kans loopt betrapt te worden. Tenzij je buren net een barbecue geven op het terras dat net iets boven je bamboebeschutting uittorent.

De tent

Echt buiten is het niet, maar over een dun lapje polyester willen we niet moeilijk doen. We hopen van je buren op de camping hetzelfde wanneer je roodaangelopen uit de tent komt gekropen met het etiketje van je T-shirt langs de buitenkant.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees