Studio Batle brengt Zomerfeest op gang

Studio Batle brengt Zomerfeest op gang

De ploeg achter de Zomerfeesten. Foto: ivh

Ertvelde/Evergem -

De Zomerfeesten in en om de vrije basisschool aan de Lindenlaan, beginnen vrijdag 6 juli om 20.30 uur met de strijd tussen de muziekgroepen La Folie Jolie, Q4 en The Cones.

De hoofdprijs van die Studio Battle is een gratis opnamedag in de lokale Uptide Studio. Ook het publiek mag mee stemmen. Nog nieuw is de door KLJ Ertvelde uitgbate ‘game room' voor jongeren. Zaterdag 7 juli wordt om 17 uur de handelsbeurs geopend. Die loopt ook op zondag 8 en maandag 9 juli 's namiddags. ‘Nog vaste waarden op die drie dagen zijn om 19 uur een poppenkastvoorstelling van Nonkel Rik en om 20 uur vertellingen van vroeger door Thomas Rubico, alias Willy Genbrugge leven', zegt programmator Bart Van Herck.

Zaterdag 7 juli speelt de coverband Never 2 Late vanaf 21 uur en zorgen The Weed Farmers voor een special act. Onder de noemer Kids Idool vindt zondag 8 juli om 14.30 uur een zang- en danswedstrijd voor kinderen plaats. Om 23 uur staat Sergio op het podium. 55-plussers feesten en dansen maandag 9 juli vanaf 14 uur. Om 18 uur rommelmarkt voor kinderen en twee uur later happy hour met Augustijnbier. Om 21 uur wordt de sterkste man van Ertvelde gezocht. Als afsluiter zorgen de Pitaboysvanaf 22.30 uur voor echte feestambiance. Voor alle activiteiten is de toegang gratis.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio