KAA Gent zoekt Gouden Buffalo Kids voor fandag

KAA Gent zoekt Gouden Buffalo Kids voor fandag

Droomt een van uw kinderen ervan een fraaie actie met Bernd Thijs op te zetten, dan... Foto: ghl

Gent -

Vijftien jonge Buffalo's krijgen op de fandag van KAA Gent op 15 juli de kans om samen met hun grote idolen mee te trainen in het Ottenstadion. Daarmee trekt de club opnieuw volop de kaart van de jeugd.

Hebben uw kinderen er altijd al van gedroomd om César Arzo te dribbelen in de verdediging, een fraaie actie met Bernd Thijs ineen te knutselen of een een-tweetje voor doel op te zetten met Zlatan Ljubijankic? Dan is dit hun unieke kans. Wie jonger is dan vijftien, kan vanaf vandaag deelnemen aan de quiz die KAA Gent samen met onze krant organiseert op gentenaar.be. Wie de twaalf meerkeuzevragen over zijn favoriete club correct beantwoordt voor 11 juli, maakt een grote kans om een plaatsje te veroveren in de selectie van de ‘Gouden Buffalo Kids’.

Eregasten

‘Op de fandag zijn zij dan onze eregasten’, zegt commercieel verantwoordelijke van KAA Gent Patrick Lips. ‘Concreet mogen de winnaars het laatste deel van de modeltraining mee afwerken met de grote jongens. Als kers op de taart is er dan een penaltyshoot waarbij zij de reflexen van hun favoriete doelman eens kunnen testen. Bovenop die unieke ervaring mogen zij ook nog een Buffaloshirt meenemen naar huis.’

De vijftien winnaars worden enkele dagen voor de fandag verwittigd van hun selectie en ontvangen ook een mail met daarin alle praktische afspraken.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio