voetbal2de klasse -

Brussels begint aan voorbereiding met zestien spelers

Brussels begint aan voorbereiding met zestien spelers

Foto: kms

Brussel -

Zoals verwacht was het een uitgedunde selectie van amper zestien spelers die zich gisteren meldde op de openingstraining van het seizoen bij Brussels.

De spelersgroep werd al om 15 uur op de club verwacht voor een eerste kennismaking met de nieuwe trainer Noureddine Zaiour, die pas maandag werd aangeduid om Brussels doorheen het seizoen te loodsen.

Daarna kregen de spelers een duurloop van anderhalf uur in het Marie-José Park voorgeschoteld.

Onder de aanwezigen waren er de gevestigde waarden Siani, Nollevaux en Nahimana. De rest van de groep bestond grotendeels uit jongeren die trainer Zaiour vorig seizoen bij de beloften onder zijn hoede had.

Voor Lokilo, Goffin, Doudouh, El Boubsi, Suarez, Zex en Aalhoul was het dus een eerste kennismaking met een eerste ploeg.

Sterkhouders Grassi, Houri en Peter Marques gaven om uiteenlopende redenen verstek, maar beloofden om hun lopend contract te respecteren. Savi en Van den Eynde sluiten in princiep vandaag aan.

Door het transferverbod is het vooralsnog wachten op versterkingen en mag de club enkel spelers laten aansluiten die niet ouder zijn dan 18 jaar. Achter de schermen is voorzitter Johan Vermeersch echter nog druk in de weer om het dossier te deblokkeren.

Vandaag staan er twee trainingen op het programma, met name om 10.30 uur en 14.30 uur. Brussels voegde tot slot een laatste oefenwedstrijd toe aan zijn voorbereidingsprogramma. Op zaterdag 21 juli (19 uur) gaat het op bezoek bij derdeklasser La Louvière.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio