Interieur

Montblanc viert 4 juli met pen van 26.000 euro

Montblanc viert 4 juli met pen van 26.000 euro

Foto: Montblanc

Het Duitse luxelabel Montblanc brengt op 4 juli (Independence Day in de Verenigde Staten) een exclusieve pen van 26.000 euro op de markt. Van de luxepen worden slechts 50 exemplaren geproduceerd, evenveel als er staten zijn in Amerika.

De Statue of Liberty Artisan Edition is een eerbetoon aan het Vrijheidsbeeld, dat op de honderdste verjaardag van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd opgetrokken en daarom op the Fourth of July steevast in de kijker staat.

Bij een genereus eerbetoon van een luxemerk hoort vanzelfsprekend een even genereuze pen: veel goud, parels, een sierlijke gravure van de officiële datum van Amerika's onafhankelijkheid en een elegante clip die de toorts van het Vrijheidsbeeld moet uitbeelden.

Aan de pen is ook een (meer toegankelijke) promotiecampagne gekoppeld in de Verenigde Staten. Het label roept de inwoners van New York om hun persoonlijke verhalen en herinneringen aan hun leven in de stad in hun gastenboek op Madison Avenue te komen noteren.

4810

Het Duitse luxelabel Montblanc staat vooral bekend om de exclusieve vulpennen, waarvan het Meisterstück-model (dat al in 1924 werd uitgebracht) het bekendste model is. Kenmerkend is het getal 4810 dat steevast in de pennen wordt gegraveerd - naar de hoogte van de gelijknamige berg.

Montblanc Flagshipstore - 598 Madison Avenue - NYC

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees