Seks & Relaties

Twintig redenen waarom je nog single bent

Twintig redenen waarom je nog single bent

Foto: Shutterstock

Slaag je er maar niet in om een goed lief te vinden, dan hoef je de schuld niet meteen bij het andere geslacht te leggen. Misschien drijf je potentiële partners wel van je weg met je vrijgezellenrituelen. Of denk je echt dat ongegeneerd windjes laten of een uitpuilende wasmand je aantrekkelijkheidsfactor niet aantasten? Geen nood: wie het écht met je meent, ziet deze kleinigheden vast door de vingers.

- Omdat je jouw favoriete serie opnieuw en opnieuw bekijkt zodat je geen vrije tijd meer hebt voor andere dingen zoals afspreken met interessante types.

- Omdat je af en toe voedsel eet dat op de grond is gevallen en je het aanrecht in je keuken soms meer op een slagveld lijkt dan op een hygiënische werkplek.

- Omdat je je niet meer kan herinneren wanneer je voor het laatst je was hebt gedaan.

- Omdat je soms meer zin hebt om in de zetel naar een saaie film te kijken dan op date te gaan.

- Omdat je steeds de deur van de badkamer en het toilet laat openstaan.

- Omdat je ’s winters weigert om je benen, oksels en intieme zone te ontharen omdat je er rotsvast van overtuigd bent dat die haartjes in die periode niemand storen.

- Omdat je thuis altijd in een slobberoutfit rondloopt.

- Omdat je er niet kan aan wennen dat je het bed met iemand moet delen – jezelf uitrekken lukt immers het best als je veel plaats hebt en er dus niemand naast je ligt.

- Omdat je jouw boer- en windjesgedrag niet altijd even goed onder controle hebt.

- Omdat je bang bent om uiterlijk of karakterieel op je moeder of vader te gaan lijken, of  iemand in de buurt te hebben die je daarop attent maakt.

- Omdat je ervan overtuigd bent dat je jouw romantische piek al hebt bereikt.

- Omdat je moeder steeds babyfoto’s wil tonen aan potentiële lovers en je vader wellicht nog steeds dreigende blikken naar mannen/vrouwen stuurt die je hart zouden kunnen breken.

- Omdat je nog steeds niet gelooft in relaties nadat je imaginaire liefje je dumpte op de lagere school.

- Omdat je nooit uitgaat, hoofdzakelijk omdat je denkt dat je met niemand kan praten omdat de muziek te luid staat. Verleiden is echter niet alleen praten, maar ook gewoon doen...

- Omdat je te hard van stapel loopt als je een nieuwe, knappe potentiële partner ontmoet. Je denkt als het ware meteen aan jullie eerste vakantie samen, trouwen en kinderen krijgen.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees