Vakantie

WEDSTRIJD. Wordt jouw foto de mooiste van deze zomer?

WEDSTRIJD. Wordt jouw foto de mooiste van deze zomer?

Foto: Shutterstock

Het Nieuwsblad gaat in juli en augustus op zoek naar de leukste kiekjes van zomer 2012. Wie weet kiest onze redactie er de jouwe uit als hét zomerbeeld en win je een reischeque ter waarde van 600 euro.

Als je op vakantie gaat, neem je meestal je fototoestel mee. Al is het maar om je gelakte teennagels te fotograferen op een exotisch strand of je gekke hond te vereeuwigen terwijl hij in een bloemenveld speelt. Maar ook als je gezellig thuis blijft kan je memorabele beelden maken, denk maar aan een leuk kiekje van je vriend(in) in de hangmat in jullie tuin.

Nu kan je jouw mooiste vakantiefoto naar ons sturen en kans maken op een reischeque ter waarde van 600 euro. Elke week selecteert onze redactie de leukste beelden, die verschijnen op zaterdag in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. In de laatste fase van de wedstrijd, op het einde van de zomervakantie, worden alle foto’s die meer dan honderd stemmen behaalden opnieuw onder de loep genomen. Vervolgens selecteert de redactie dé zomerfoto van 2012.

De winnaar ontvangt dan de felbegeerde vakantiecheque van 600 euro. Ligt jouw camera binnen handbereik? Begin dan alvast lustig te fotograferen. Veel succes!

Neem hier deel aan onze fotowedstrijd
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees