Groen Bonheiden met 14 nieuwe kandidaten naar de kiezer

BONHEIDEN -

Groen Bonheiden-Rijmenam trekt met een lijst van 23 kandidaten naar de kiezer. De partij wil met meer dan een zetel mee besturen. 14 van de 23 kandidaten zijn trouwens nieuwkomers.

Lijsttrekker wordt Jan Fonderie die al 12 jaar in de gemeenteraad zetelt. Op plaats 2 en 3 staan vrouwen: Barbara Maes van de wijk Putsesteenweg en Annette Kukh van Bonheiden Centrum. De eerste jongere, Jan Vandenborre uit Rijmenam staat op plaats 4.Hij wordt gevolgd door Griet Verstraete en Marlies Van Bouwel uit Rijmenam.

Mix

De rest van de lijst is een mix van jongeren en twee progressieve 60-plussers waaronder ook Les Nossent uit Bonheiden. Lijstsduwster wordt Annick Van den Broeck uit Bonheiden. De overige kandidaten op de lijst zijn zijn Marina Desimpel, Goedele De Wit, Eddy Dirickx, Els Gesquiere, Aimé Golvers, Nori Hatim, Jeannine Huybrechts, Bart Lanens, Herman Lens, Anika Moeyersons, Etienne Mylemans, Karin Op de Beeck en Raf Van den Broeck.

Groen zich wil zich vooral toespitsen op de bescherming van de natuurgebieden, de toeristische promotie van het landelijk en natuurlijk karakter van de gemeente

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio