Vernieuwing van voetbal-infrastructuur gaat niet door

Sint-Martens-Latem -

Latem mag het vergeten om de infrastructuur van voetbalclub FC Latem in het tussenseizoen compleet te renoveren via een snelle overeenkomst met de TMVW. De gemeenteraadsbeslissing van mei hierover, werd door gouverneur André Denys tot brandhout herleid. De gouverneur is in zijn beoordeling, volgens insiders, bijzonder scherp.

Tijdelijk

Dus zit er op korte termijn niets anders op dan tijdelijk de meest noodzakelijke werken uit te voeren zodat de accommodatie weer voldoet aan de door de brandweer geëiste veiligheidsnormen en de rest nog even voor zich uit te schuiven. Oppositiepartij Welzijn en meerderheidspartij Samen dwongen hierover een principebeslissing af.

‘Ik stel voor om nog deze week met een werkgroep met leden van alle partijen te bekijken wat onmiddellijk dient te gebeuren en de rest rustig te bekijken’, zegt burgemeester Freddy Vanmassenhove (VLDplus).

‘Geen probleem’, zei Welzijn-raadslid Bob Van Hooland, ‘al weet het schepencollege wat onmiddellijk moet gebeuren en kan het hiervoor meteen een offerte uitschrijven.’

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio