Uki verovert samen met Kathleen Bobbejaanland

Uki verovert samen met Kathleen Bobbejaanland

Kathlee, ex-K3, was een van de prominente aanwezigen bij de opening van Ukiland in het familiepark. Foto: pkk

Lichtaart -

Kathleen Aerts, ex-K3, was zaterdag eregast in Bobbejaanland voor de opening van Ukiland, een nieuw speelparadijs voor kinderen van één tot vier jaar.

Uki is als kindervriend al enkele jaren te bewonderen op Ketnet. Samen met vriendjes als konijn, egel, schildpad, eekhoorn, eend en bloemen beleeft het populaire figuurtje een zorgeloze tijd in de natuur. Uki leert dat er voor elk probleem een oplossing is.

Verleden weekend konden de kleinsten ook in Bobbejaanland in Lichtaart kennismaken met hun geliefkoosde Ukiland. De speelhoek werd ingericht op de eerste verdieping van Kinderland achteraan in het park. Ex-K3-zangeres en mama Kathleen Aerts kwam met veel plezier Ukiland openen en knipte, samen met onder andere burgemeester Ward Kennes (CD&V), het officiële lint. Meteen genoten tientallen kindjes van een kleurrijke omgeving met glijbanen en andere leuke speeltjes.

Voor de installatie van Ukiland kreeg Bobbejaanland de medewerking van eci.be en Universal Music Belgium. Namens Universal Music beklemtoonde Patrick Busschots dat dit project kadert in het streven naar diversificatie van het productaanbod. Namens eci.be deelde Pieter Ramboer mee dat leden van eci.be een aanzienlijke korting krijgen bij Bobbejaanland op eenvoudig vertoon van hun lidkaart. En Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland, vindt dat Ukiland zeker een meerwaarde verleent aan het reeds bestaande Kinderland. ‘Hiermee wordt het speelplezier voor onze doelgroep van één tot vier nog groter. Als uitgesproken familiepark voor jong en oud kunnen wij daar alleen maar fier op zijn.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio