‘Benidorm bastard’ deelt bed met ‘Blinker’-acteur

Hilda Vleugels, de 68-jarige actrice die een van de twee vuilbekkende nonnen speelde in het komische programma Benidorm bastards, speelt in een bijzondere videoclip de bewoonster van een rusthuis die in bed duikt met een veel jongere man (grote foto). Het gaat om een fietser die naar rusthuis Fabiola in Leopoldsburg gekomen is om er een aantal dames een ‘aangename’ avond te bezorgen.

De jonge verleider van Hilda uit de Benidorm bastards is de 43 jaar jongere acteur Joren Seldeslachts. Die speelde in 1999 en 2000 de hoofdrol in de films Blinker en Blinker en het bagbag-juweel, naar de boeken van Marc De Bel. Joren Seldeslachts was ook te zien in de Eén-reeks Dubbelleven, waarin hij de zoon van Lucas Van den Eynde en Barbara Sarafian speelde. Volgens Hilda Vleugels was de kennismaking aangenaam: ‘Die jongen stelde iedereen op zijn gemak. Het is een mooie jongen, ja, maar we blijven realistisch: hij is een béétje te jong. In bed heb ik moeten zeggen: schuif eens op, ik heb geen plaats. Het was tof om te doen, al die mensen hebben de dag van hun leven gehad. Dit mogen ze hier elke zondag komen doen, zeiden ze.’ In de videoclip speelt zelfs een 92-jarige dame mee. Die zei dat ze het avontuur ‘mee in haar graf zou nemen’.

De videoclip hoort bij het liedje Superman van de nieuwe Vlaamse groep Frimout, genoemd naar de Belgische astronaut die twintig jaar geleden als eerste Belg de ruimte in ging.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees