Else De Wachter gaat voor burgemeesterssjerp

Else De Wachter gaat voor burgemeesterssjerp

De ploeg van SP.A is klaar voor de verkiezingen. Foto: jhp

Else De Wachter, burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger, trekt de SP.A-lijst in Kapelle-op-den-Bos, bijgestaan door haar schepenen, Hugo De Haes en Freddy De Ruysscher, die op de tweede en derde plaats staan. Lijstduwer is OCMW-voorzitter Staf Beukelaers.

Vanaf plaats 4 tot en met plaats 8 komen de uittredende gemeenteraadsleden aan bod: Reinelde De Boeck, Sven Robijn, Else Vanden Broeck, Dirk Hermans en Pascale Carleer. Op plaats 9 staat Nieuwenrodenaar Jan De Doncker. Ook PWA-voorzitter Karin Wyns en OCMW-raadsleden Yves Craen en Ginette Hermans staan op de lijst.

De SP.A stelt ook drie jonge twintigers voor: studente rechter Kelly Moens (plaats 12), student lerarenopleiding Jeroen De Leenheer (plaats dertien) en studente fiscaliteit Melodie Van Campenhout (plaats 14). Oud-burgemeester Leo Peeters, die dertig jaar burgemeester van Kapelle-op-den-Bos was, maar vorig jaar de sjerp doorgaf aan Else De Wachter, is geen kandidaat meer. Hij steunt de lijst wel volop vanachter de schermen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio