Nieuwe decaan Economie en Management aan HUB

Brussel -

Professor Tom Van Puyenbroeck volgt Greet Raspoet op als decaan van de faculteit Economie & Management van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB). Van Puyenbroeck begint op 16 augustus aan zijn nieuwe taak bij de HUB.

Tom Van Puyenbroeck werkt binnen de faculteit sinds 2000, eerst als onderzoeker en docent, later als vice-decaan Onderzoek. Van Puyenbroeck is verkozen voor een periode van vier jaar. Vooral de nakende integratie van de economische opleidingen in de KU Leuven — zoals onlangs goedgekeurd door het Vlaams parlement — zal veel van zijn aandacht vergen. Als decaan wordt Van Puyenbroeck belast met de algemene leiding en de externe vertegenwoordiging van de faculteit. Johan Eyckmans wordt vice-decaan Onderzoek en Sandra Verbruggen vice-decaan Onderwijs.

Van Puyenbroeck kwam vorig jaar in de media in de rubriek ‘Simpel gezegd’ van het Eén-programma Man Bijt Hond, waarin hij economische termen verduidelijkte voor een groot publiek.

Er waren twee kandidaten om Raspoet op te volgen. Van Puyenbroeck vormde een team met Johan Eyckmans en Sandra Verbruggen. Raspoet werd benoemd tot algemeen beheerder van de HUB en KAHO Sint-Lieven. Beide instellingen zijn bezig met een integratieproces.

Ze wordt verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de centrale diensten.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio