Celebs

Ex-Spice Girl Melanie C weer single

Ex-Spice Girl Melanie C weer single

Foto: photo news

De voormalige Spice Girl Melanie Chisholm (38), beter bekend als Mel C, en haar vriend Thomas Starr (45) zijn na een relatie van tien jaar uit elkaar. Dat bevestigde de woordvoerder van de ster aan The Daily Mail.

De twee leerden elkaar kennen in 2002, tijdens een vakantie op Barbados, en waren sindsdien onafscheidelijk. Ze kochten een stulpje in Noord-Londen en verwelkomden drie jaar geleden hun dochtertje, Scarlet.

Enkele weken geleden, hintte Chisholm in een interview dat er iets fout zat in haar relatie. ‘Ik heb strikte regels op huishoudelijk vlak, maar helaas woont er ook iemand anders – een man!’ zei ze. De brunette vertelde er ook bij dat er een nieuw hoofdstuk in haar leven was aangebroken. ‘Ik ben benieuwd wat de toekomst zal brengen. Mijn levenscirkel is rond en het lijkt erop dat ik weer bij mijn eerste passie ben beland: optreden.'

Melanie C stond in juni nog op een Londens podium met haar Spice Girl-collega’s Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell en Melanie Brown. Daar introduceerde het populaire vijftal ‘Viva Forever’, een nieuwe muscial die gebaseerd is op hun hits. In augustus treedt de meidengroep op tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Veel tijd om te treuren zal 'Sporty Spice' dus niet hebben.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees