Mode

Karl Lagerfeld lanceert Olympische collectie

Karl Lagerfeld lanceert Olympische collectie

Foto: rr

Vanaf 27 juli woedt de Olympische gekte in Londen: reden genoeg voor Karl Lagerfeld om het Kanaal over te steken. Naar aanleiding van de Spelen lanceert hij er een capsulecollectie 'Team Karl', die - verrassing - helemaal in het teken van Karl zelf staat.

Op 24 juli opent Lagerfeld in Londen een nieuwe vestiging van de populaire Britse warenhuisketen Selfridges. Fans vinden er dit najaar de tweede editie van Karls eponieme collectie 'KARL', terwijl ook zijn gloednieuwe luxelabel voor mannen ('Karl Lagerfeld Paris Man') er onderdak vindt.

Maar dat is niet alles. Wie dacht dat Londen de hele zomer in het teken van de sport zou staan, was Keizer Karl ongetwijfeld uit het oog verloren. In de vestiging van Selfridges wordt ook een pop-up store geïnstalleerd, waar de 'Team Karl'-collectie wordt verkocht.

Team Karl?

De capsulecollectie staat helemaal in het teken van de Spelen én van Karl zelf. Of: Karl Lagerfeld - strak in het pak, met handschoenen en zonnebril - in Olympische poses op een resem exclusieve T-shirts en accessoires...

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees