Seks & Relaties

Waar single mannen van dromen? Seks op het strand

Waar single mannen van dromen? Seks op het strand

Foto: Shutterstock

Eén op de tien vrijgezelle mannen wil seks op het strand tijdens zijn vakantie. Bij vrouwen is dat slechts 2 procent. Zij dromen meer van een zwemsessie tussen dolfijnen. Dat blijkt uit een peiling van de Duitse datingsite FriendScout24 waaraan 2.200 vrijgezellen hebben meegewerkt.

De enquête toont ook nog aan dat bijna de helft van de mannelijke vrijgezellen op hun vakantiebestemming in contact probeert te komen met aantrekkelijke vrouwen. Dames hebben minder behoefte om kennis te maken met mannen. Slechts 24 procent probeert een gesprek aan te knopen met iemand van het andere geslacht.

Vrouwen willen namelijk vooral ontspannen als ze op vakantie zijn. Zo zouden ze het liefst zwemmen met dolfijnen en ontstressen in de spa. Mannen daarentegen zijn (na vrouwen versieren) meer geïnteresseerd in avontuur en sportieve activiteiten.

Maar liefst 68 procent van de ondervraagde vrijgezellen zou toch het liefst met een partner op reis gaan. Volgens hen zijn er enkele grote nadelen verbonden aan het alleen reizen: het is duurder, je kan je ervaringen met niemand delen, je wordt soms vreemd bekeken, het aanbod vrijgezellenvakanties is klein, bij groepsreizen is er vaak een groot leeftijdsverschil tussen de toeristen en alleen reizen is gevaarlijker dan met twee.

Toch zien de vrijgezellen ook een paar interessante voordelen. Zo kan je als soloreiziger steeds je eigen ding doen en leer je snel nieuwe mensen kennen. Daarnaast heb je meer rust en beleef je meer avonturen.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees