Lingeriemodel roept Balotelli op vaderschapstest te ondergaan

Lingeriemodel roept Balotelli op vaderschapstest te ondergaan

Foto: Photo News

Raffaella Fico, Italiaans lingeriemodel en televisiester, roept in een open brief Mario Balotelli op om een vaderschapstest te ondergaan. De 24-jarige schone maakte net voor de halve finale tussen Italië en Duitsland bekend dat de Italiaanse stervoetballer van Manchester City de vader is van haar ongeboren kind.

'Ik ben klaar voor een DNA-test', aldus Fico in het weekblad 'Chi'. 'Ik wens dit kind met heel mijn hart. Het is geen ongelukje, maar de vrucht van de liefde tussen twee mensen.'

Voorts legt ze ook de reden uit van haar open brief: 'Dit is de enige manier om tegen je te praten. Ook al zijn we niet meer bij elkaar, je wordt vader en dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee.'

In een persmededeling liet de 21-jarige 'Super Mario' eerder weten zijn verantwoordelijkheid op te zullen nemen, als hij een bewijs van zijn vaderschap heeft. Anderhalf jaar lang beheerste de relatie tussen beide sterren het nieuws in de Italiaanse roddelbladen. Op 29 april maakte het koppel de breuk bekend.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.