Beauty

Zo zou Angelina Jolie er uitzien met een alcoholverslaving

Wat als aantrekkelijke beroemdheden zoals Angelina Jolie en David Beckham een alcoholverslaving hadden? Zouden ze binnen tien jaar nog sexy zijn? The Drinking Time Machine, een bizarre applicatie voor je smartphone, voorspelt hoe ze er zouden uitzien indien ze niet van de drank konden afblijven. En neen, mooi kan je het resultaat niet noemen.

De Schot Auriole Price ontwikkelde de applicatie naar eigen zeggen omdat veel mannen en vrouwen vergeten dat alcohol een negatief effect heeft op hun looks. Met deze toepassing wil hij hen dan ook motiveren om hun drankgebruik wat te beperken. Je kan niet alleen zien hoe slecht wereldsterren er zouden uitzien als ze met een drankverslaving kampten, maar ook wat te veel alcohol met jouw uiterlijk zou doen.

Hoe het werkt? Je maakt een foto van jezelf en voert je dagelijkse alcoholconsumptie in. Op basis van die gegevens wordt een toekomstbeeld van je gevormd. Drink je vaak, dan is de kans groot dat je de typische uitstraling van een alcoholieker bekomt. Denk hierbij aan bloeddoorlopen ogen, rode wangen en diepe rimpels.

De app is momenteel verkrijgbaar in de iTunes Store voor 79 cent. Ook beschikbaar voor Android.

Bekijk hier meer foto's van sterren met een 'alcoholverslaving'.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees