Mode

De haute couturejuwelen van Versace

Exclusief, zeer opvallend en kostbaar: de kersverse juwelen van Atelier Versace Jewelry ademen Donatella. Het Italiaanse modehuis kondigde zijn comeback in de officiële haute couturekalender én de lancering van een bijbehorende juwelencollectie in januari van dit jaar al aan.

Op 1 juli presenteerde het modehuis Versace zijn haute couturecollectie voor de herfst en winter 2012-2013 in het Ritz in Parijs. De schitterende amazones betraden de catwalk in lange, zwierige jurken, metalen bustiers én met gigantische ringen om de vingers.

Donatella Versace 'kleedde' voor het eerst haar mannequins met juwelen, onder het label Atelier Versace Jewelry. Ze presenteerde een collectie van 16 pièces uniques, met de hand vervaardigd. De stijl? Honderd procent Versace: gigantische volumes en opvallend grote edelstenen in verschillende kleurtjes. Wie een van de unieke stukken op de kop wil tikken, mag ze trouwens bij Donatella zelf bestellen.

Versace & haute couture

Donatella en haar modehuis kondigden in januari van dit jaar nog hun terugkeer naar de officiële haute couturekalender aan, na een afwezigheid van acht jaar. Daarbij maakten de Italianen tegelijk bekend dat met die eerste collectie ook een juwelenlijn - Atelier Versace Jewelry - zou worden voorgesteld.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees