Beauty

Zaha Hadid ontwerpt de nieuwe DKNY

Zaha Hadid ontwerpt de nieuwe DKNY

Woman, de nieuwe geur van DKNY werd ontworpen door Zaha Hadid Foto: Zaha Hadid voor Donna Karan

Voor het nieuwe parfum van Donna Karan, Woman, werkte de New Yorkse ontwerpster samen met toparchitecte Zaha Hadid.

Karans nieuwe geur heeft een basis van sandelhout en Haïtiaanse Vetiver met een toets van oranjebloesem. Het parfum werd ontwikkeld samen met Trudi Loren, dé neus van DKNY en Anne Flipo, de vice-president van Estée Lauder.

Voor het ontwerp van het flesje inspireerde Zaha Hadid zich op de populaire Cashmere Mist, die ontworpen werd door de inmiddels overleden man van Donna Karan.

Projecten
Hadid heeft al een prachtig palmares achter haar naam staan. Ze ontwierp dit jaar onder andere het Olympische zwembad in Londen. De Brits-Iraakse architecte heeft ook in ons land enkele projecten lopen. Zo zal ze het nieuwe station van Heist vormgeven en ook op het toekomstige Havenhuis in Antwerpen, dat volgend jaar af zou moeten zijn, staat haar stempel.

Hoewel we verondersteld worden een boek niet op zijn cover te oordelen, zorgde Zaha Hadid ervoor dat we bijna niet anders kunnen. Nu nog afwachten om te weten hoe het geurtje nu precies ruikt. Vanaf de herfst kan je jouw Woman kopen. Een flesje van 50 ml zal zo’n 70 euro kosten, dat van 100 ml 95 euro. Naast het parfum komen er ook een body lotion en een body cleansing lotion.

 

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees