Fit & Gezond

Crème garandeert kleinere cupmaat in acht weken

Crème garandeert kleinere cupmaat in acht weken

Foto: Shutterstock

Dames die hun boezem te groot vinden, hoeven binnenkort niet meer naar een plastisch chirurg voor een borstverkleining. Althans, dat beweert de Briste lingerieontwerpster Michelle Mone. Ze heeft immers Boobs Minus ontwikkeld, een crème die dames een kleinere cupmaat belooft in slechts acht weken tijd.

Mone creëert normaal beha’s voor vrouwen met een grote cupmaat onder de naam ‘Ultimo’. Maar nu verschillende analyses aantonen dat borsten steeds groter worden (de voorbije drie jaar werden er in Groot-Brittannië dubbel zoveel beha’s met D-cups verkocht, red.), besloot ze een andere weg in te slaan. Ze ontwikkelde een product dat de cupmaat in een mum van tijd verkleint voor dames die last ondervinden van hun volle boezem.

Het ‘wondermiddeltje’ bevat onder meer fruitextracten uit het regenwoud en gouden kamille, een antioxidant die ervoor dat vet sneller afbreekt en de opslag ervan tegengaat. Het hoofdbestanddeel is wilde indigo. Het kruid activeert bepaalde cellen in ons lichaam die vet kunnen afbreken.

Mone heeft het product naar eigen zeggen uitvoerig getest en is na vier weken intensief smeren al een halve cupmaat kwijt. Productrecensies van klanten zijn er echter nog niet. Belangrijk detail: de ontwerpster heeft uiteraard ook aan een tegenhanger van de crème gedacht. ‘Boobs Plus’ moet vrouwen met een kleine cup een vollere en stevigere boezem geven. Dit smeersel zou de borsten zelfs een beetje liften. Benieuwd of haar uitvindingen echt zo revolutionair zijn als ze zelf gelooft...
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees