N-VA gaat in Beveren voor de sjerp met Bruno Stevenheydens

BEVEREN - N-VA-lijsttrekker Bruno Stevenheydens wil in het Oost-Vlaamse Beveren burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V) van de troon stoten.

Stevenheydens, ex-Vlaams Belang,  is vol vertrouwen. 'Het is duidelijk dat we een goede voet aan de grond hebben in Beveren', aldus Stevenheydens. 'We haalden met 36 procent voor de Kamer en 38 procent voor de Senaat de hoogste score in Oost-Vlaanderen.'

Stevenheydens zegt dat zijn partij ambitie toont en de verantwoordelijkheid voor de burgmeesterfunctie wil dragen.

Bijzondere aandachtspunten voor N-VA Beveren zijn het middenstandsbeleid, mobiliteit, leefbaarheid en veiligheid. N-VA wil een middenstandsadviesraad om zelfstandigen inspraak te geven bij belangrijke beslissingen.

Op de tweede plaats op de N-VA-lijst staat federaal volksvertegenwoordiger Ingeborg De Meulemeester uit Vrasene. Daarna volgt zelfstandig aannemer en lokaal Jong N-VA-voorzitter Filip Kegels uit Verrebroek, zoon van Amedee Kegels die al 24 jaar gemeenteraadslid is voor de VU en N-VA.

Op vier staat Dominique Tielens, zelfstandig fotograaf uit Beveren, gevolgd door uittredend gemeenteraadslid en kinesist Johan Smet uit Vrasene. De lijst wordt geduwd door Kieldrechtenaar Boudewijn Vlegels, die in de vorige legislatuur eerste schepen was.
 

Corrigeer

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S