Vermiste New Yorkse is levend teruggevonden in Texas

Vermiste New Yorkse is levend teruggevonden in Texas

Foto: *

De familie van de 26-jarige Rajwinder Kaur haalt opgelucht adem. Haar jongste zus kreeg deze week nog een smsje met de lugubere tekst 'Het meisje van deze gsm is dood. Ze glimlachte'. Maar de New Yorkse politie heeft bevestigd dat de vermiste vrouw levend en wel is teruggevonden.

Rajwinder Kaur uit Queens, New York, verliet zondagavond haar huis om vrijwilligerswerk te doen in Brooklyn. De vrouw keerde nooit terug. Amper een uur na haar verdwijning ontving haar jongste zus het lugubere sms'je De familie van Kaur was op dat moment nog niet op de hoogte van haar verdwijning. 

Kaur verkocht al haar bezittingen op eBay kort voordat ze verdween. De politie ging ervan uit dat de jonge vrouw zich bij een religieuze sekte had gevoegd. De sms zou dan moeten worden opgevat als een boodschap van de sekte: 'De oude Rajwinder is dood voor jullie, de nieuwe is bij ons en is gelukkig'.

Maar intussen is de jonge vrouw levend en wel teruggevonden in Texas, zowat 2500 km van haar huis. Het is nog onduidelijk hoe ze daar techtgekomen is en wat ze daar deed.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees