Celebs

Snoepbeha van Katy Perry verboden

Popster Katy Perry mag haar ronddraaiende pepermuntbeha niet langer dragen. Dat heeft de verzekeringsmaatschappij die haar tour dekt besloten. Perry's haar bleef al een keer vastzitten achter de bewegende wieltjes op borsthoogte. De verzekeraars zijn bang dat de zangeres op die manier haar nek zal bezeren.

Katy Perry's snoepbeha - eigenlijk een volledig onderjurkje met draaiende pepermuntjes op strategische plaatsen - is een van haar bekendste podiumoutfits. Het ding blijkt alleen niet honderd procent veilig.

Tijdens een optreden raakte Perry's haar verstrikt in een van de wielen waardoor haar hoofd naar beneden werd getrokken. "Ik kon niets doen dus tegen het einde van het liedje leek het wel alsof ik mijn eigen borst was aan het likken. De dingen die een meisje doet voor haar kunst," zo verklaarde de Amerikaanse al lachend aan de pers.

De verzekeraars die instaan voor Perry's podiumtours hebben haar verboden het malfunctionerende kledingstuk nog te dragen en willen een nieuwe beha laten ontwerpen. Eentje zonder gevaar op whiplash. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees