Celebs

Steven Tyler stapt uit American Idol

Steven Tyler stapt uit American Idol

Foto: photo news

Aerosmith-frontman Steven Tyler zal voortaan niet meer jureren in de Amerikaanse versie van ‘Idool’. Dat hebben televisiezender Fox en de rocker bekendgemaakt in een persbericht. Het nieuws kwam pas enkele uren nadat ook collega-jurylid Jennifer Lopez zei dat ze denkt om ermee te kappen.

‘Na lang twijfelen heb ik besloten om de affaire met mijn minnares, American Idol, stop te zetten. Ik heb mijn grote liefde, Aerosmith, in de kou laten staan. De komende jaren willen ik me dan ook volledig inzetten voor mijn band’, klonk het.

Aerosmith legt momenteel de laatste hand aan hun nieuwe plaat. Bovendien heeft de rockgroep een intensieve tour gepland. R&B-zangeres Jennifer Lopez twijfelt om precies dezelfde reden aan haar bijbaantje als jurylid. Binnenkort start haar wereldtournee en wil ze zich volledig kunnen focussen op haar optredens. Verder wil ze ook weer meer gaan acteren.

Nu Tyler de talentenjacht na twee seizoenen verlaat, wordt druk gespeculeerd over een mogelijke opvolger. Onder meer Black Eyed Peas-sterren Fergie en will.i.am, Miley Cyrus en Adam Lambert werden reeds genoemd.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees