Vakantie

De gouden vakantietip voor koppels

De gouden vakantietip voor koppels

Foto: Shutterstock

Je vertrekt binnenkort met je geliefde op vakantie en staat open voor frisse tips? Dan hebben wij een leuk idee: breng eens een dag apart door. Of dit nu jullie eerste grote relatietest wordt of jullie bezoeken al tien jaar samen dezelfde stranden, dit blijft een leuke tip om op reis uit te proberen.

Sta ’s morgens op en geef elkaar meteen een afscheidskus, want vandaag gaan jullie elk je eigen pad. Jij kunt ervoor kiezen om eindeloos te shoppen en daarna het museum te bezoeken dat je al zo lang eens wilt zien. Hij trotseert de zwaarste mountainbikeroute om daarna met een goed boek uit te rusten aan het strand.

Het voelt verfrissend en bevrijdend om één dag alleen die dingen te doen waar je zelf voor kiest en misschien word je wel verrast door de keuzes die je maakt. ‘s Avonds komen jullie samen om gezellig te dineren en de avonturen van de voorbije dag uit te wisselen. Als jullie elkaar terugzien voel je opnieuw (of nog steeds) vlinders van enthousiasme, dus bereid je alvast voor op een passionele nacht.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees