Stekker uitgetrokken bij Springsteen en McCartney

Stekker uitgetrokken bij Springsteen en McCartney

Bruce Springsteen & The E-street Band Foto: EPA

Zaterdag werden Bruce Springsteen en verrassingsact Paul McCartney het zwijgen opgelegd op het Hard rock Calling-festival in het Londense Hyde Park. 'The Boss' speelde een half uur langer dan toegelaten, tot ontevredenheid van de organisatoren.
Op het einde van zijn concert, dat meer dan drie uur duurde, haalde Springsteen (62) sir Paul McCartney (70) op het podium om de nummers 'I saw her standing there' en 'Twist and shout' van The Beatles te brengen.
 
Het duo kreeg echter de kans niet om de 65.000 toeschouwers te bedanken. Hun micro's werden uitgeschakeld. Aan de Britse omroep BBC lieten de lokale autoriteiten al weten dat zij het niet waren die het concert stillegden, maar wel de organisatoren van het evenement Hard Rock Calling.
 
De organisatie van het festival had vooraf streng te volgen afspraken gemaakt met 'The Boss' over zijn optreden. Volgens de BBC moest het rond 22:30 stil zijn in Hyde Park. De tijdsbeperking moet omwonenden besparen van nachtlawaai. Springsteen lapte de afspraken echter aan zijn laarzen en ging lustig overtijd. Dus trok de organisator de stekker eruit.
 
Bekijk hieronder een video hoe McCartney en Springsteen onverbiddellijk stilgelegd worden. Dat ziet u om 10.15 min.

 


Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees