ZOMERBAR. Barlin naast de openluchtvijver

ANTWERPEN/DEURNE -

Elke zomer in Antwerpen verschijnen er nieuwe bars, sommigen tijdelijk voor de zomer, anderen voor iets langer. Wij stellen elke dag van de week op www.nieuwsblad.be/hottogo een nieuwe zomerbar aan je voor. Een tip om te onthouden als het weer wat mooier wordt.

In het midden van het Boekenbergpark in Deurne kan je sinds jaar en dag genieten van een plons in het water in de zomer, vroeger in een openluchtzwembad, nu in een ontzettend mooie openluchtvijver. Aan de overkant van dat zwembad stonden het Chinese paviljoen en de horecazaak al een paar jaar leeg. Maar deze zomer niet meer. Jongeren die met hun zakcenten iets willen eten na het zwemmen of senioren die graag een pintje komen drinken in het park, ze zijn allemaal welkom in de nieuwe zaak Barlin.

Maar deze zaak van Albert de Clerck en Caroline Depuydt is een zomerse brasserie gespecialiseerd in tapas en grillgerechten. De Chinese pagode krijgt een andere rol. Die is nu de nieuwe champagne-en cocktailbar. Ook zal je op deze unieke locatie, in de pagode, elke donderdag in juli en augustus gratis concerten plaatsvinden. Deze donderdag speelt bijvoorbeeld de leuke rockabillygroep ' The Motel Men’. Op donderdag 26 juli nemen circusartiesten de Chinese pagode over om hun kunsten te tonen.

Voor een uniek feest in het groen kan je ook de zaal afhuren van Barlin. Daar is namelijk veel plek voor op de bovenverdieping en in de tuin achteraan.

Het is wel eerder een gezellige familiezaak in een mooie omgeving dan een hippe bar, maar oordeel vooral zelf. Veel buurtbewoners, wandelaars en zwemmers vonden hun weg al naar de brasserie.

Barlin - Boekenbergpark - Unitaslaan 84 - 2100 Deurne - Meer info op barlin.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio