Chaos op Ring na zwaar verkeersongeval

Antwerpen -

Op de Antwerpse ring tussen Berchem en Borgerhout vond maandagmiddag rond 15 uur een zwaar verkeersongeval plaats. Daarbij raakte een man zwaargewond.

Twee personenwagens en twee vrachtwagens raakten bij het ongeval betrokken. De bestuurder van een personenwagen verloor om een nog onbekende reden de controle over het stuur, waardoor hij twee vrachtwagens aanreed. Vervolgens vloog de wagen tegen de betonnen middenberm, om tot stilstand te komen op het tweede rijvak aan de rechterkant.

Eén persoon moest zwaargewond worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man zat een tijdje gekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. Ook één van de geraakte vrachtwagens kwam tot stilstand en versperde het derde rijvak.

Omdat er olie op de baan was gestroomd, werden alle rijbanen tijdelijk afgesloten. De brandweer kuiste de vlek op en rond kwart na vier waren alle rijstroken weer vrij. Toch veroorzaakte het incident heel wat fileleed. Ook tijdens de avondspits was er hinder.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio