Mode

Benieuwd naar de septembernummers?

Benieuwd naar de septembernummers?

Foto: rr

Sinds de documentairefilm 'The September Issue' uit 2009 begrijpt de hele wereld waarom de septembernummers van 's werelds belangrijke modebladen niet alleen voor Anna Wintour en Grace Coddington zo belangrijk zijn. Wie de cover siert, wordt bewierookt of verguisd: dit zijn in elk geval de beroemde prooien van 2012.

Vogue kiest dit jaar voor Lady Gaga, die min of meer tegelijk haar langverwachte parfum lanceert. De excentrieke diva sierde al de cover van Vogue in maart 2011 met roze bobkapsel en zou volgens de geruchten deze keer in het paars gekleed gaan. Paars à la Gaga, daar mag u zich gerust paarse pluimen, paarse dierenhuiden of een cover die grotendeels door een gigantische hoed wordt ingenomen, bij voorstellen.

Katy Perry siert in september de cover van Elle. Haar autobiografische film - wat kan een zangeresje aan het begin van haar carrière in godsnaam al te vertellen hebben? - is net uit en haar Elle-cover in maart 2011 was goed voor de tweede beste verkoop van het blad dat jaar.

Victoria Beckham siert de cover van Glamour en we gokken - we zijn kenners, dat leest u zo - op een outfit uit haar eigen collectie. Jennifer Lopez werd door InStyle uitgekozen, terwijl de piepjonge Selena Gomez voor Teen Vogue een vrij evidente keuze lijkt. Dat 'andere' zingende bakvisje, Miley Cyrus, mag voor Marie Claire opdraven. Een minder evidente combinatie, lijkt ons.

Cosmopolitan wist voor de eerste keer Lucy Hale te strikken. Enfin, strikken. Als de naam u weinig zegt, is dat vrij terecht: de jonge Amerikaanse actrice kan u eventueel kennen van televisieseries als How I Met Your Mother, Wizards of Waverly Place of Pretty Little Liars.

W kiest voor Penelope Cruz, die momenteel in Woody Allens To Rome With Love schittert. Een klassieker onder de natuurlijke schoonheden, en dat mogen we stilaan ook van Eva Longoria zeggen. In september siert zij de cover van Lucky. Jessica Chastain overdondert tegenwoordig rode lopers aan de lopende band en binnenkort siert de Tree of Life-actrice de (rode?) cover van Vanity Fair.

Nog een belangrijke naam: Gwen Stefani voor Harper's Bazaar. Ze plant een comeback met No Doubt, heeft haar eigen kledinglijn en staat bekend om haar excentrieke kledingstijl. 

En dan zijn er nog de niet bevestigde covergirls: Emma Stone zou voor Interview mogen aantreden - wij zijn fan -, terwijl oude coverrot in het vak Nicole Kidman volgens Styleite op de cover van V Magazine zou prijken.

Afwachten tot september, maar we stellen voor dat u alvast een selectie uit klassiek versus excentriek vs veel te jong versus al te vaak gezien versus absoluut nog nooit van gehoord maakt?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees