Kartel N-VA & Open VLD+ wil dertig procent halen

Kartel N-VA & Open VLD  wil dertig procent halen

Het kartel heeft alle vertrouwen in de goede afloop. Foto: credit

TIELT -

Het nieuwe kartel N-VA & Open VLD+ hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen dertig procent van de stemmen te halen. ‘We hebben tijdens de Europafeesten gemerkt dat de Tieltenaars klaar zijn voor ons kartel,’ zo luidt het.

Het nieuwe kartel N-VA & Open VLD+ heeft zijn lijst voor de komende verkiezingen bekend gemaakt. Het kartel is alvast ambitieus.

‘Als we de situatie bekijken, dan zien we dat N-VA gemiddeld op 14 procent van de stemmen kan rekenen en Open VLD op 16 procent’, meent kandidaat-burgemeester Els De Rammelaere. ‘We zijn overtuigd dat we ook deze keer minstens 30 procent van de stemmen kunnen halen. Tijdens de Europafeesten legden we al eens ons oor te luister bij de Tieltenaars en we hebben gemerkt dat die klaar zijn voor ons kartel dat streeft naar verandering.’

Schepen Els De Rammelaere (N-VA) zal de lijst trekken en gemeenteraadslid Veerle Vervaeke (Open VLD) gaat de lijst duwen. Gemeenteraadslid Bart Biebuyck (Open VLD) staat op de tweede plaats en nieuweling Patrick Wauters (N-VA) op plaats drie.

Opvallende nieuwkomers Jolien Dewitte, de voormalig voorzitter van de jeugdraad, en kleurling Vitas Costa staan op respectievelijk de twaalfde en de zeventiende plaats.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio