Mode

Clio Goldbrenner in zee met Luc Duchêne

Foto: Clio Goldbrenner

De Brusselse handtassenontwerpster zat onlangs aan tafel met Luc Duchêne. Binnenkort komt er een exclusieve tassencollectie uit van Clio voor Duchêne.

In 2011 lanceerde Goldbrenner haar eerste tassencollectie, die meteen een groot succes bleek. Vorige maand werd niemand minder dan Sharon Stone gespot met een ‘Clio’ aan haar arm. Nu, een dik jaar later, ontwerpt ze in samenwerking met Luc Duchêne een exclusieve tassencolletie.

Carrière
Het ontwerpen zit Clio in de genen als dochter van twee kledingontwerpers. Oorspronkelijk wou ze niet in de voetstappen van haar ouders treden, maar op haar 25e voelde ze het te hard kriebelen en startte ze een eigen handtassenlijn.

De tassen worden niet enkel in België verkocht, maar ook in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Israël,... Kenmerkend aan de tassen van Goldbrenner is de strook in goudkleurige stukjes maliënkolder. Die verwijst naar de geschiedenis van haar achternaam Goldbrenner, wat letterlijk vertaald goudsmid betekent.

Ze noemt haar tassen steeds naar een van de negen muzes, waarvan ‘Clio’ er één is. Wanneer de collectie er precies komt is onbekend, maar wij wachten alvast vol spanning op de release.

 

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees