Man vangt meisje (7) na val van tweede verdieping

De 52-jarige Steve St Bernard uit New York heeft maandag het leven gered van een 7-jarig autistisch meisje. Het kind was uit het raam geklommen van een appartement op de tweede verdieping. Toen het meisje plots haar evenwicht verloor ving St Bernard haar op. Een buurtbewoner filmde de miraculeuze redding

De 7-jarige Keyla McCree zorgde maandagmiddag voor paniek in een appartementsblok in Brooklyn. Het autistische kind was door een raam op de tweede verdieping geklommen en stond te dansen op een airconditioner. Op de begane grond verzamelden zich al snel heel wat buurtbewoners die het meisje probeerden te overtuigen om weer naar binnen te klauteren.

Een van hen was buschauffeur Steve St Bernard. Hij ging meteen onder de airconditioner staan. 'Ik wou er zeker van zijn dat ik haar kon opvangen als ze zou vallen', vertelde de man. Het bleek een goede beslissing want even later verloor Keyla haar evenwicht. Ze viel gelukkig recht in de armen van St Bernard. Het meisje hield geen verwondingen over aan haar val.

St Bernard liep een spierscheur op in zijn linkerarm, maar wil geen held genoemd worden. 'Ik deed gewoon wat iedereen zou gedaan hebben', aldus de man, die zelf vader is van vier kinderen.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees