Volgt Thorgan broer Eden Hazard naar Chelsea?

Volgt Thorgan broer Eden Hazard naar Chelsea?

Foto: Photonews

Verenigt Chelsea dit seizoen de broertjes Hazard? Volgens de Franse sportkrant L'Equipe staat het jongere broertje van Eden Hazard, Thorgan, dicht bij de transfer naar Londen.

 De 19-jarige Thorgan voetbalt al enkele jaren bij Lens in de Franse Ligue 2. Afgelopen seizoen mocht de talentvolle middenvelder 14 keer opdraven in het eerste elftal. Hij is ook een vaste waarde bij de Belgische -19, waarvoor hij vijf keer scoorde in 13 matchen.

Thorgan heeft nog een contract van één jaar bij Lens en liet al meermaals uitschijnen dat hij de club wou verlaten en zijn geluk wil beproeven bij Chelsea. Lens wil zich gevoelig versterken om volgend jaar opnieuw naar de Ligue 1 te promoveren en kan het geld goed gebruiken.

Chelsea betaalde in het tussenseizoen 40 miljoen euro om Eden Hazard over te nemen van het Franse Lille. Eden vertelt steeds dat zijn broer Thorgan beter is dan hij. Benieuwd hoeveel geld de Londense club op tafel wil leggen voor het nieuwe Belgische goudhaantje. Chelsea lijkt met Hazard, Lukaku, De Bruyne en Courtois steeds meer een Belgische kolonie te worden.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

voetbal +