Celebs

Kate Upton: ‘Ik wil mezelf niet uithongeren’

Kate Upton: ‘Ik wil mezelf niet uithongeren’

Foto: AP

Lingeriemodel Kate Upton (20) krijgt de laatste tijd veel kritiek op haar volle figuur. Victoria’s Secret vindt haar looks te gewoontjes, en pro-anorexiasite skinnygossip.com vergeleek de blondine zelfs met een varken. De Amerikaanse schone is gechoqueerd en reageert eerlijk op de scherpe kritieken.

Het model, dat beroemd werd doordat ze zichzelf promootte op verschillende sociale netwerksites, is allesbehalve van plan om op dieet te gaan en zo te beantwoorden aan het schoonheidsideaal in Hollywood. ‘Ik neem geen drugs en honger mezelf niet uit. Ik wil van het leven genieten en dat lukt nu eenmaal niet als ik gedrogeerd ben of honger heb’, citeert The Daily Mail. Modehuis Guess vindt Upton alvast niet te dik voor de modewereld en bombardeerde haar bovendien tot het gezicht van de jongste merkcampagne.

Toch ondervindt Upton ook een nadeel van haar uitgesproken vrouwelijke vormen. ‘Eerlijk? Ik vind mijn borsten vaak te groot als ik een beha draag. Als ik een kleiner decolleté wil, dan laat ik mijn beha gewoon achterwege’, zei Upton onlangs in een interview met Style Magazine. Ze voegde er nog aan toe dat ze een rasechte fashionista is, ook al draagt ze op foto’s meestal een minuscule bikini.

Kate Upton in actie:

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees