Jack White op 6 september in Lotto Arena

Jack White speelt op 6 september in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat heeft concertorganisator Live Nation bekendgemaakt.

Jack White heeft op zijn 36e al een stevige stempel op de rockgeschiedenis gedrukt. In 1997 maakt de wereld kennis met The White Stripes en zo ook met frontman Jack. Het alternatieve rockduo scoort een monsterhit met Seven Nation Army’.

Na de split van The White Stripes in februari 2011 concentreert Jack White zich een tijdje op zijn twee andere bands The Dead Weather en The Raconteurs, die we kennen van hitsingle Steady, As She Goes.

In april van dit jaar debuteert Jack solo met ‘Blunderbuss’, een plaat die hij naar eigen zeggen niet eerder had kunnen maken. “De nummers voelen aan alsof ze alleen maar onder mijn naam hadden gemaakt kunnen worden. Ik ben terug langs start gegaan en heb mijn eigen kleuren en mijn eigen uitdrukkingsvorm gezocht.” 

Twee weken geleden stond Jack White voor het eerst solo voor het Belgische publiek op Rock Werchter. Superlatieven werden niet gespaard bij het terugblikken naar wat unaniem één van de hoogtepunten van Rock Werchter bleek te worden.

Op 6 september speelt White in de Lotto Arena. De ticketverkoop begint vrijdag om 10 uur via www.proximusgoformusic.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees