Seks & Relaties

Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen geeft advies met een knipoog

ADVIES. 'Mijn vrouw fantaseert over Johnny Depp'

ADVIES. 'Mijn vrouw fantaseert over Johnny Depp'

Foto: shutterstock

'Ik stel vast dat mijn vrouw na films met Johnny Depp plots wél zin heeft en tijdens de seks haar ogen sluit'. Schrijfster en cartooniste Fleur van Groningen geeft raad.

Beste Fleur,

Het seksleven van een koppel dat vijftien jaar samen is, kan best wel wat spanning gebruiken. Bij ons komt het er nog nauwelijks van. Maar ik stel vast dat mijn vrouw na films met Johnny Depp plots wél zin heeft en tijdens de seks haar ogen sluit. Met wie vrijt ze dan?
Peter V. uit Antwerpen

Vergeef me dat ik even glimlach. Dat kwam niet door jou, maar door de gedachte aan Johnny. De kans is inderdaad groot dat jouw vrouw over hem fantaseert. Maar je zegt zelf dat jullie seksleven wel wat spanning kan gebruiken. Wees dus blij dat het bij rustig fantaseren blijft en ze je niet smeekt om aan ponyplay of andere uitputtende rollenspellen te doen. En wees ook héél blij dat ze niet plots met een voorbindpenis voor je neus staat. Anderzijds… kan jij Johnny niet overbodig maken? Vermoedelijk heeft je vrouw een overdreven romantisch beeld van die kerel, dat volstrekt niet met de werkelijkheid strookt (een man die zo veel juwelen draagt als Depp, is een narcist en enkel met zichzelf bezig). Dat beeld geeft aan waar jouw vrouw nood aan heeft. Verrassingen, aandacht, zich extra vrouwelijk voelen dankzij een mannelijke man (denk die juwelen even weg)… Ook al ken je elkaar al heel lang, je mag elkaar nooit te vanzelfsprekend gaan vinden. Maak haar terug het hof Peter, voor het te laat is. Tenzij jij liever lui over Megan Fox fantaseert.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees