Autobestuurder rijdt door kantoor van CM in Deinze

DEINZE / MEULEBEKE - Een 21-jarige autobestuurder is in de nacht van donderdag op vrijdag met zijn wagen uit de bocht gegaan en in een kantoor van de Christelijke Mutualiteit in Deinze beland. De man reed verder door het gebouw, pleegde vluchtmisdrijf, maar kon later worden gevat. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Het ongeval gebeurde rond 1.30 uur aan het kantoor van de CM in de Kortrijkstraat in Deinze. De wagen kwam van de Kortrijksesteenweg in Deinze. De bestuurder verloor met hoge snelheid de controle over het stuur en ging uit de bocht, zegt de lokale politie. 'Het voertuig kwam op die manier in het kantoor terecht. De bestuurder reed door het kantoor waardoor hij op de Kortrijkstraat terechtkwam. De dader vluchtte weg via de Tweebruggenlaan richting Tielt.'

De man uit Meulebeke werd in zijn woonplaats opgepakt door de lokale politie van de zone Midow (Dentergem, Ingelmunster, Meulebeke, Oostrozebeke, Wielsbeke). Het parket liet zijn rijbewijs intrekken maar de man wordt niet voorgeleid. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Corrigeer

NIEUWS