Celebs

Moeder van Michael Jackson als 'vermist' opgegeven

Moeder van Michael Jackson als 'vermist' opgegeven

Foto: ap

Katherine Jackson, de moeder van de drie jaar geleden overleden popster Michael Jackson, is zaterdagavond in haar woonplaats nabij Los Angeles als vermist opgegeven. Haar kleinkinderen kunnen haar al een week niet bereiken, meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN zondag. Jermaine Jackson, één van haar zonen, zegt dat Katherine veilig en wel in Arizona is om er 'op doktersbevel te rusten'.

Katherine Jackson (82) staat in het middelpunt van een zakelijke ruzie tussen haar raadgevers en haar kinderen.

Katherines advocaat Sandra Ribera zegt dat moeder Jackson op 15 juli samen met haar oudste dochter Rebbie van haar thuisplaats Calabasas naar Albuquerque was gevlogen om er een concert van de Jackson brothers bij te wonen.

Michaels oudste dochter Paris (14) probeerde de voorbije week tevergeefs haar grootmoeder te bereiken. Toen ze haar tantes Rebbie en Janet belde, kreeg ze telkens te horen dat ze haar grootmoeder niet kon spreken. 'Ik maak me zorgen dat ze niet veilig is', zegt Ribera.

Sinds de dood van Michael Jackson zorgt Katherine voor diens drie kinderen. Ze is 'nooit 24 uur weggeweest zonder met de kinderen te spreken', zegt de advocate.

Een neefje heeft Katherine zaterdagavond bij de County Sheriff als vermist opgegeven. Die onderzoekt de zaak.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees