Celebs

Marcel Vanthilt presenteert 'Villa Vanthilt' vanaf vanavond in Ieper

Marcel Vanthilt: 'Ineens heb ik een ernstige job'

Marcel Vanthilt: 'Ineens heb ik een ernstige job'

Foto: vrt

Hij is net terug van een paar weken aan de Franse Azurenkust en in het Italiaanse San Remo, maar nu is Marcel klaar voor zes weken 'Villa Vanthilt' in Ieper. En daarna doet hij er nog drie weken Antwerpen bij.

Als een van de eerste gasten krijgt Marcel vanavond Yves Leterme over de vloer, niet meteen de makkelijkste gast om te interviewen. 'Je bent maar beter goed voorbereid als je tegenover Yves Leterme komt te zitten', aldus Marcel. 'Ik heb hem al een paar keer ontmoet. Ja, hij is een gesloten man, maar kan ook best gezellig zijn. Ik neem aan dat het wel zal meevallen, want hij zit daar in Ieper op zijn moedergrond. Ik vermoed dat we het vooral daarover zullen hebben'.

Na zes weken Ieper verhuist de villa nog één keer naar Antwerpen. Geen makkie, zo weet Marcel nu al. 'Het vakantiegevoel eindigt op 1 september. Daarna Villa Vanthilt maken, dat is helemaal anders dan tijdens de zomer. Je bent dan echt verplicht om met een talkshow te komen die actueel is. Bovendien mogen we in de sperperiode voor de verkiezingen eigenlijk geen politici uitnodigen, en dan net in de stad waar de strijd zo hard gestreden zal worden. Het zal raar zijn als we daar met geen woord over reppen. Ook dat moeten we dus nog eens goed bekijken. Kortom: ineens wordt dit een ernstige job. Maar dat maakt me veel alerter'.

Lees het volledige interview met Marcel Vanthilt in het Nieuwsblad van maandag 23 juli.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees