Politie maakt identiteit 12 slachtoffers dolle schutter bekend

Zwangere vrouw vecht voor leven na schietpartij Denver

Veronica Moser-Sullivan (6). Foto: rr

Bij de schietpartij in de Amerikaanse stad Aurora maakte de 24-jarige James Holmes vorige vrijdag 12 dodelijke slachtoffers. Van de 59 gewonden zijn er nog twaalf kritiek. Veronica Moser, een meisje van zes, is het jongste slachtoffer. Haar zwangere moeder, de 25-jarige Ashley Moser, werd in de keel en buik geschoten. De vrouw en haar ongeboren kind vechten nog steeds voor hun leven.

De politie heeft intussen de identiteit van de twaalf dodelijke slachtoffers vrijgegeven. In de Amerikaanse media duiken verschillende dramatische verhalen op. Zo vierde Alex Sullivan zijn 27ste verjaardag in de bioscoop. ‘Oh man, nog een uur tot de film en het gaat mijn beste verjaardag ooit worden', schreef hij op Twitter.

Jessica Ghawi (25), een beginnende sportjournaliste, overleefde vorige maand nog een schietpartij in een winkelcentrum in Colorado, waarbij één dode viel. Dit keer had ze minder geluk.

De zwangere Ashley Moser (25) was samen met haar dochtertje Veronica (6) in de bioscoop. Het meisje overleefde de schietpartij niet. De moeder ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ze vecht samen met haar ongeboren kind voor haar leven.

 

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees