Mode

'Fifty Shades of Grey' in een maatpakkencollectie

'Fifty Shades of Grey' in een maatpakkencollectie

Foto: Norton & Townsend

Christian Grey is - in de hoofden van vrouwen die de veel besproken roman 'Fifty Shades of Grey' al lazen - dé fictionele man van het moment. Het Britse label Norton & Townsend speelt in op de hype en lanceert een maatpakkencollectie in... vijftig tinten grijs.

De Britten brengen een collectie van maar liefst tweehonderd (!) stuks op de markt, in alle denkbare tinten grijs. Om de connotatie van saaiheid en monochrome grijze muizen maar meteen zelf teniet te doen, benoemde het label de kleuren met namen als Glamourous Grey, Grown-up Grey, Generous Grey, Guilty Pleasure Grey of Gentle Grey.

Fifty Shades of Grey is de erotische roman van auteur E.L. James én een hype die vrouwen tegenwoordig wereldwijd in vervoering brengt. Vrouwen die hun man naar de shop van het label krijgen meegetroond, worden dan ook op een fles bubbels getrakteerd. Of hoe een literair niemendalletje u aan een stijlvolle man en een portie alcohol kan helpen.

En er is meer...

Er woden ondertussen ook al geruchten over een verfilming met Ryan Gosling en de auteur zelf kondigde al aan een lingeriecollectie, parfums, huisdecoratie (?) en de obligatie serie seksspeeltjes te plannen... Wordt (hopelijk niet tot in het oneindige) vervolgd.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees