Mode

Studeren aan de Vogue-academie?

Studeren aan de Vogue-academie?

Foto: Shutterstock

Condé Nast, de Amerikaanse uitgeverij die grote magazines als Vogue, Glamour en W onder haar hoede heeft, roept een eigen school in het leven. Het 'Condé Nast College of Fashion & Design' opent haar deuren in januari van volgend jaar in Londen en focust op - verrassing - mode en design.

De gloednieuwe modeschool focust zich zowel op mode als op design, met het Vogue Fashion Foundation Diploma als absolute eyecatcher. Wie van een carrière in of naast de modewereld droomt, wordt in de eenjarige opleiding zowel in modefotografie, styling, journalistiek, PR als communicatie ondergedompeld.

Voor wie een volledig jaar net teveel van het goede is, zijn er nog de Vogue Fashion Certificates: intensieve modecursussen van tien weken. 

Het college wordt uitgerust met klaslokalen én expositieruimtes waar studenten, stylisten, gastontwerpers en insiders uit de modewereld werk kunnen tentoonstellen. De school zelf ligt op 16-17 Greek Street, midden in de hippe buurt Soho en op loopafstand van de hoofdkwartieren van de lifestyleuitgeverij. 

Meer informatie omtrent toelatingsvoorwaarden en opleidingen leest u op de website van de school. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees