Vakantie

'3 op 4 vrouwen had al een vakantielief'

'3 op 4 vrouwen had al een vakantielief'

Foto: shutterstock

Driekwart van de vrouwen had al eens een romance op vakantie, één op zeven bedroog zelfs haar partner met een vakantielief. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair, uitgevoerd bij 400 lezeressen.

Volgens de enquête kwam het initiatief in zeven op de tien gevallen van de man. De meest populaire plaatsen om tijdens de vakantie te verleiden en verleid te worden, blijven bars en discotheken. Vrouwen voelen zich ook behoorlijk vrij op vakantie: één op drie geeft toe dat ze seks had met haar vakantielief op de avond van de ontmoeting. Helaas doen de vrouwen dat niet altijd voorzichtig: veertig procent gaf toe dat het niet veilig gebeurde.

Hoewel meer dan de helft van de ondervraagde jonge vrouwen geloofde dat haar vakantieliefde voor het leven was, bleek de praktijk minder rooskleurig. Slechts 25 procent van de ondervraagde lezeressen nam na de vakantie weer contact op met haar vakantielief. Zeventig procent deed dat via Facebook. Slechts dertig procent zag haar vakantielief terug na de vakantie en daarvan vond slechts 39 procent het weerzien romantisch.

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees